Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Jobbeurs voor vrijwilligers

Jobbeurs voor vrijwilligers

Zonder de onvoorwaardelijke inzet van onze talrijke vrijwilligers zou het asiel niet kunnen voortbestaan. Dankzij hun harde werk en kostbare tijd worden er jaarlijks honderden dieren gered, opgevangen, verzorgd en herplaatst.
Omdat we de continuïteit van het asiel willen blijven garanderen, zijn we permanent op zoek naar helpende handen. Daarom organiseren we een heuse jobbeurs voor vrijwilligerswerk op zaterdag 1 oktober!

Vanaf 13u30 ben je meer dan welkom om kennis te maken met ons uitgebreide aanbod aan vrijwilligerswerk. Heb jij je altijd al willen inzetten voor een groter dierenwelzijn? Dan is dit jouw kans!


Ben je een:

  • Geboren klusjesman?
  • Ijverige tuinier?
  • Vrolijk kattenliefhebb(st)er?
  • Geduldige hondentrainer?
  • Administratieve duizendpoot?

... of beschik je over andere talenten die nuttig kunnen zijn voor het asiel? Heb je bovendien enkele uurtjes per week/maand (afhankelijk van je functie) tijd? Kom jezelf dan zeker voorstellen!

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden alle vrijwilligers een goede begeleiding en een serieuze, professionele aanpak. Voor sommige functies voorzien we een opleiding. Daarnaast kun je rekenen op een gevarieerd takenpakket en eeuwige dankbaarheid van ons en alle viervoeters bij de Dierenvrienden.

Meer in deze categorie: « Opendeurdag Veggie-dag »

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

inktpatronen