Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Blitser

MYM -> SPION

Blitser, een lieve poes die momenteel bij een pleegmama verblijft. Blitser, heb je al ooit geluk gehad in je jonge leventje? Afgestaan, omdat ze in opvang was bij een vriendin van een vriendin van een vriendin... etc... en uiteindelijk gewoon niet meer welkom was....

Blitser kan niet opschieten met andere katten! Zij verkiest het simpelweg om alleen te zijn, om alleen verwend te worden, om alleen prinses in huis te zijn. En dat recht heeft ze... niet?

Blitser zoekt een rustige thuis, met heel veel liefde... we merken dat Blitser met harde en onverwachtse geluiden, prikkels van buitenaf, haar hoofdje begint te trillen. Dit heeft ze niet in rust. Dit kan het gevolg zijn van een infectie, dan zou het trillen aangeboren zijn, maar spijtig genoeg is er geen voorgeschiedenis bekend. Blitser heeft er in ieder geval niet veel last van.

Blitser is een spion, ondanks haar éne oogje weet ze je perfect in de gaten te houden, en weet deze dame maar al te goed wat ze wil en niet wil. Zo heeft ze haar vaste plaatsjes om te slapen, en weet ze maar al te goed waar ze moet gaan staan om steeds aandacht te krijgen... Van een slimme spion (dame!) gesproken.

Blitser is nog nooit buiten geweest, en dit willen we ook zo houden, mede door haar éne oogje. Ze kent sowieso al geen gevaar van buiten uit.

Zij is geboren januari 2015. Momenteel geniet Blitser van Hill’s voeding, bij haar vorige baasje kreeg ze Whiskas droog en natvoer.

K2018-0106

Meer in deze categorie: « Teddy Caline »

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour