×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 572 niet laden
Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Testament

dierenasiel sinttruiden testament

Een hart voor dieren blijft altijd slaan

Elke dag opnieuw kan ons dierenasiel rekenen op enthousiaste vrijwilligers, succesvolle adopties en dankbare donaties. Maar ook testamentaire legaten en schenkingen maken een belangrijk deel uit van deze steun.

Door in jouw testament een legaat of schenking aan het dierenasiel op te nemen, is het voor ons weer wat eenvoudiger om onze bewoners te verzorgen en voor hen een nieuw plekje te vinden, waar ze met de nodige liefde en zorg worden omringd.

Hoe?

Een legaat of schenking kan je onder de vorm van een akte laten opstellen bij de notaris. Indien dat niet mogelijk is, kan je ons ook vermelden in een eigenhandig geschreven testament.
Indien je zeker wilt zijn dat jouw nabestaanden je testament volgen, is het raadzaam om het document af te geven aan een notaris die het vervolgens zal laten registreren.

Gift door naasten

Daarnaast is het ook mogelijk om het dierenasiel te vermelden in een overlijdensbericht. Zo moedigt men naasten aan om een vrije gift te doen volgens de wil van de overledene.
Donaties ontvangen we op volgend rekeningnummer: BE55 0014 9427 0044. Door het toevoegen van onderstaande mededeling, brengen wij nabestaanden op de hoogte van de giften die wij ontvangen.

Mededeling: “Ter herinnering van (naam overledene)”

Nog vragen?

Indien je nog met aanvullende vragen zit, kan je ons steeds Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar: 0495/66 56 19. Onze medewerkers informeren je met veel plezier en geheel vrijblijvend.

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour