×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 572 niet laden
Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

We kunnen je hulp gebruiken

Lid worden van Dierenasiel Sint-Truiden

Lid: 10 €
Erelid: vanaf 20 €
Fortis: 001-4942700-44
IBAN: BE55001494270044
BIC: GEBABEBB
Betalen met betaalkaarten is mogelijk

Dierenverblijven sponsoren

Kattenren : 75 € op jaarbasis
Hondenren : 125 € op jaarbasis
Speelweide : 250 € op jaarbasis

Wij zoeken ook sponsors voor onze website en onze activiteiten.  Interesse?  Stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

Vrije gift

Een vrije gift is natuurlijk ook steeds welkom.
Gebruik dit rekeningnr : IBAN: BE55001494270044  (BIC : GEBABEBB).

Zooplus

U kan ons nu ook steunen door al uw diereneten en benodigdheden via onderstaande banner bij zooplus te bestellen. Van elke bestelling via deze weg gaat 3% naar het dierenasiel Sint-Truiden zonder meerkost voor u! Let wel: dit geldt enkel indien u via onderstaande banner naar zooplus gaat.

zooplus

Duo-Legaat

Overweegt u een schenking aan een goed doel, waar uw erfgenamen geen enkel nadeel aan hebben, en waarbij zij integendeel netto zelfs meer overhouden ? Dan verdient de techniek van het duo-legaat zeker uw aandacht. We kijken hoe dit in zijn werk gaat, maar eerst brengen we enkele basisbegrippen in herinnering. Klik hier voor meer info over dit systeem.

Dieren gedenken in uw testament

Het dierenasiel zet zich dagelijks in om zoveel mogelijk dieren te helpen en van een toekomst te verzekeren. Zonder U kunnen we dit niet blijven doen en jammer genoeg hebben we nog heel veel werk voor de boeg. Onze vzw "Dierenvrienden St-Truiden" heeft uw steun hard nodig. Denk daarom in uw testament aan de dieren en laat het dierenasiel een legaat na. Een testament opstellen, klinkt ingewikkeld maar hoeft dat niet te zijn. Een bezoek aan de notaris en alles is geregeld. Op deze manier kan U de dieren helpen ook als je er niet meer bent. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw eigen huisdieren. Indien het nodig mocht zijn, zullen wij daar voor zorgen.
Voor legaten aan een vzw zoals dierenvrienden St-Truiden voorziet de wetgever erfenisrechten van slechts 8,8%. Voor wettelijke erfgenamen kunnen successierechten in sommige gevallen oplopen tot 60% en zelfs 80%. Wanneer er geen erfgenamen zijn en je geen testament hebt opgemaakt, worden uw bezittingen eigendom van de Staat.

Inzamelactie van lege inktpatronen en cartridges

Steun onze doorlopende inzamelingactie van lege inktpatronen & cartridges. Werp lege inktpatronen en cartridges niet bij het huisvuil maar laat ze op een milieuvriendelijke manier recycleren. Het asiel krijgt er bovendien nog een vergoeding voor. Je kan je lege inktpatronen van fax of printer steeds deponeren in de voorziene containers in de hal van het asiel.

Materiële steun

Niet enkel financiële steun is welkom maar uiteraard zijn we ook steeds tevreden met materiële hulp.
Alle dierenvoeding is welkom. Toch hebben we vooral nood aan katteneten in blik en dit zowel voor volwassen katten als voor kittens. Ook kattenbakvulling kunnen we steeds gebruiken
Alle andere steun zoals hondenhokken, ontsmettingsproducten, kuisproducten, ... nemen we graag in ontvangst.

Gadgets

Wij hebben en ruim gamma van gadgets die steeds verkrijgbaar zijn in het asiel.

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

inktpatronen